Как се обира банка

Превод Илиана Друмева

Постановка: Николай Ламбрев-Михайловски
Сценография: Чайка Петрушева
Музика: Добрин Векилов-Дони

Участват: Христо Мутафчиев, Ева Тепавичарова, Веселин Цанев, Михаил Сървански, Екатерина Георгиева, Маргарита Хлебарова, Явор Борисов, Красимир Куцупаров
Как се обира банка
Пускане на видеото

Клуб „ТЕАТРОМАН“ – Виртуално театрално общество

Създаваме този клуб с благородното намерение да оформим една общност от хора с отношение към изкуството наречено ТЕАТЪР. Клубната карта ТЕАТРОМАН е знак за принадлежност. Тя има по-скоро символичен характер, но осигурява някои привилегии, които не винаги имат материално измерение . Ние ще се постараем да демонстрираме едно по-специално отношение към членовете. Те винаги ще са добре информирани за събития и инициативи.

Картата се доставя в комплект с два закупени билета за спектакъл от репертоара на театъра. Тя има свой уникален номер и може да бъде използвана след активиране от зрителя по негово желание. Активацията е съвсем проста и се извършва чрез форма за обратна връзка в сайта на клуба или чрез стандартен SMS до специален театрален телефон. В стартовия пакет зрителя получава също месечна програма на театъра, програма за конкретния спектакъл и рекламни брошури за други спектакли от репертоара.

За регистрираните членове се осигурява постоянна информация за актуални промоции и инициативи. Клуба отговаря на специален театрален телефон. Зрителите с активни карти, членуват в затворена FB група за специални предложения и следят информацията в сайта на клуба и неговата FB страница.

Scroll to Top